Over mij

Mijn interesse in de fotografie is begonnen dankzij SingTao Daily. Ik kreeg van hen een compactje in mijn handen gestopt toen ik in de Chinese ambassade zat. Wachtend tot een lint werd doorgeknipt (weet zelfs niet meer voor wat), werd ik crimineelgewijs omsingeld door 7 of meer pro’s. Iedereen probeerde me weg te duwen, aangezien ik vlak voor de ambassadeur stond. Maar ik was een paal: ik bleef staan en iedereen danste rondom mij 😉 Toen het lint eindelijk werd geknipt moest ik een eeuwigheid wachten tot mijn flits afging. Toch was m’n shot gelukt en was de fotoredacteur zeer tevreden. Ik werd niet betaald, maar kreeg wel een eenvoudige reflexcamera zo lang ik voor hen foto’s nam. Mijn job destijds was nog saaier dan het drogen van verf en ik hunkerde naar creativiteit. Sindsdien is de bal aan het rollen geslagen.

Een jaar later vond ik mijn weg in de concertfotografie. Als muziekliefhebber en iemand die nog steeds droomt van een carrière als rockster, was ik enorm blij dat ik twee passies mocht combineren: muziek en fotografie.

Nu ben ik ook actief in andere takken. Je moet als fotogaaf immers vanalles proberen en uittesten. Dat fascineert me, het feit dat je zelfs van iets lelijks een mooi beeld kan maken. En nee, ik bedoel geen zelfportret 😉

Maar een foto kan de tijd stilleggen, een foto kan emoties loswekken, een foto kan een eeuwige herinnering betekenen… Daar hou ik van, ‘dat moment’ vast te leggen. Hopelijk vinden jullie dat terug in mijn werk.

Maar genoeg gepraat: iedereen kent de uitspraak ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. Wel, dat is de perfecte samenvatting van deze blog, want ik ga mijn foto’s voor zich laten spreken.

Let me Kantertain you…

Advertenties

2 Reacties to “Over mij”

  1. Geweldige foto’s, ‘k moet zelf duidelijk nog véél leren, maar ‘k heb natuurlijk ook zo geen kanonnen van lenzen.

  2. Hey, we waren heel verrast om onze foto op je site te zien :), je hebt belofte gehouden, leuk… Je site is super, de foto’s de max…had ik maar het nodige materiaal…doe zo verder…we wensen je veel succes in de toekomst…
    Linda en Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: